• Μητροπολιτικό Κέντρο Δια Βίου Μάθησης
Δευτέρα, 30 July 2018 17:49

1ο Διεπιστημονικό Forum Παιδοψυχολογίας & Ψυχολογίας των Εφήβων

Rate this item
My rating
(0 votes)
Rating average
Rate this item
(0 votes)

Στα πλαίσια της παροχής του πρώτου και μοναδικού Προγράμματος Μεταπτυχιακής Μετεκπαίδευσης στην Ψυχολογία Παιδιών & Εφήβων – Level 7 EQF το Metropolitan Lifelong Learning Centre προχώρησε στην πραγμάτωση του 1ου Επιστημονικού Forum Παιδοψυχολογίας & Ψυχολογίας των Εφήβων, το οποίο τίμησε με την παρουσία του πλήθος Ακαδημαϊκών του κλάδου της Ψυχολογίας και πραγματοποίησε άκρως ενδιαφέρουσες εισηγήσεις αναφορικά με το επιστημονικό αντικείμενο, δίνοντας τη δυνατότητα σε δεκάδες συμμετέχοντες να κατατοπιστούν γύρω από κομβικά ζητήματα ψυχολογίας που αντιστοιχούν στις τρείς ηλικιακές φάσεις της ανήλικης ζωής του ατόμου. 

Οι επιμορφούμενοι συμμετείχαν ενεργά στις διαλέξεις μέσα από τοποθετήσεις αλλά και ερωτήσεις που έθεσαν στους ομιλητές. Η εκδήλωση αγκαλιάστηκε με θέρμη τόσο από ενεργούς φοιτητές Ανθρωπιστικών Σπουδών όσο και από επαγγελματίες του χώρου στην προσπάθειά τους να αναβαθμίσουν και να ταξινομήσουν τις γνώσεις τους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Όνομα(*)
Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομά σας

Επώνυμο(*)
Παρακαλούμε συμπληρώστε το επώνυμό σας

Κινητό(*)
Παρακαλούμε συμπληρώστε το κινητό σας

E-mail(*)
Παρακαλούμε συμπληρώστε το e-mail σας

Πόλη διαμονής(*)
Invalid Input

Συμπληρώστε τους αριθμούς(*)
Συμπληρώστε τους αριθμούς  ΑνανέωσηΠαρακαλούμε συμπληρώστε τους αριθμούς

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε την πολιτική προστασίας δεδομένων της ιστοσελίδας για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά