• Μητροπολιτικό Κέντρο Δια Βίου Μάθησης
Τρίτη, 31 July 2018 15:44

Διεπιστημονική Ημερίδα Ψυχολογίας της Εγκληματολογικής Έρευνας

Rate this item
My rating
(0 votes)
Rating average
Rate this item
(0 votes)

Το Metropolitan LLC επιδιώκοντας πάντα την παροχή καινοτόμων Ακαδημαϊκών Προγραμμάτων και υποστηρίζοντας συνεχώς τα Προγράμματα Σπουδών με επιπλέον εκπαιδεύσεις, πραγματοποίησε την πρώτη Διεπιστημονική Ημερίδα για την Ψυχολογία της Εγκληματολογικής Έρευνας στα πλαίσια των εισηγήσεων του Προγράμματος Introduction toy Criminology and Forensic Psychology.

Διακεκριμένοι επαγγελματίες προερχόμενοι από τη Νομική Επιστήμη, την Κλινική Ψυχολογία, τη Δημοσιογραφία και τον Ιατροδικαστικό Κλάδο παρουσίασαν διαδραστικές εισηγήσεις που ενθουσίασαν τους συμμετέχοντες και προκάλεσαν τη συμμετοχή μέσα από ερωταπαντήσεις και μελέτες περιπτώσεων που διενεργήθηκαν κατά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης. Συμμετέχοντες από διάφορους κλάδους όπως οι ανθρωπιστικές επιστήμες, η νομική, τα επαγγέλματα υγείας αλλά και όσοι ενδιαφέρονται για το περιεχόμενο ανεξαρτήτως επαγγελματικής ιδιότητας γνώρισαν καλύτερα τον «κόσμο του εγκλήματος» και να απόλαυσαν τις ειδικευμένες τοποθετήσεις.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Όνομα(*)
Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομά σας

Επώνυμο(*)
Παρακαλούμε συμπληρώστε το επώνυμό σας

Κινητό(*)
Παρακαλούμε συμπληρώστε το κινητό σας

E-mail(*)
Παρακαλούμε συμπληρώστε το e-mail σας

Πόλη διαμονής(*)
Invalid Input

Συμπληρώστε τους αριθμούς(*)
Συμπληρώστε τους αριθμούς  ΑνανέωσηΠαρακαλούμε συμπληρώστε τους αριθμούς

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε την πολιτική προστασίας δεδομένων της ιστοσελίδας για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά